неділя, 14 лютого 2016 р.

Рік АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ розпочато!


Вчителі та учні НВК "Ліцей № 10" розпочали роботу над проектами, запланованими на 2016 рік - РІК АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ.










Згідно з планом роботи для шкільних методичних комісій НВК "Ліцей № 10" вчителі та учні ліцею взялися до роботи. Учні вчителя МАЛОВОЇ КРИСТИНИ ЮРІЇВНИ отримали завдання створити цікаві проекти до теми "СМАЧНА ЄВРОПА". П'ятикласники займалися проблемою здорового харчування, творчі групи 5-а та 5-г класів проводили дослідження та розробляли програми для здорового харчування, обговорювали проблеми, з якими стикаються європейці, споживаючи надмірну кількість шкідливої їжі. Свої роботи п'ятикласники оформили у чудові проекти.




Учні сьомих класів отримали завдання описати свої звички щодо харчування та обговорили, що вони роблять вірно, а що ні. Твори були пізнавальними, семикласники дізналися багато цікавого про своїх однолітків.
Учні 10-х класів отримали завдання розробити особливі меню для європейських ресторанів, В цих меню можна знайти страви національної кухні країн Європи. Такого розмаїття страв, яке представили учні, може задовольнити навіть найвибагливішого відвідувача.






26 лютого у ліцеї відбудеться концерт "The Heart with Love", на яке запрошуються вчителі англійської мови міста. Фоторепортаж з концерту буде обов'язково розміщено на нашому блозі. Хоча концерт, присвячений дню Святого Валентина, відбудеться з деяким запізенням, але учні ліцею готуються до нього давно. Учні 7-10х класів братимуть участь у цьому пісенному святі, а ось менші поціновувачі культури англомовних країн підготували величезну кількість листівок, стіннівок, привітань та сюрпризів до цього свята. Учні 4-а класу, вчитель МАМЕДОВА МАРГАРИТА ВАЛЕРІЇВНА провели відкритий урок, присвячений цьому святу.

1 коментар: